Web Design WordPress

Web Design WordPress

Web Design WordPress

Web Design WordPress, un serviciu care este din ce în ce mai căutat în mediul online.

Platforma WordPress, este fără îndoială cea mai bună platformă pentru dezvoltarea unui website.

Fiecare proiect și client este unic. Noi credem în crearea organică a fiecărei mărci și a identității corporative.

Cu o structură bună, începem toate proiectele. Cunoaștem cultura corporativă, identitatea și obiectivele de afaceri ale clientului nostru.

Strategia de brand

De acolo, elaborăm strategia de brand, identitatea corporativă și website-ul, inclusiv orice garanție, dacă este nevoie.

Sunați sau întâlniți-vă cu noi pentru a discuta despre proiectul dvs. Vă vom trimite o propunere detaliată.

Crearea mărcii și a website-ului dvs. este un proces organic care începe cu un simplu apel sau e-mail, urmat de o întâlnire prietenoasă pentru colectarea informațiilor necesare.

Credem în transparență și vom fi întotdeauna sinceri în ceea ce privește calendarul, ce vă recomandăm pentru proiectul dvs. și cum considerăm că putem funcționa cel mai bine pentru dvs.

Un website dezvoltat pe platformă WordPress

Brandul dvs. este ceea ce vă face să ieșiți în evidență printre concurenții dvs. Majoritatea website-urilor create de compania noastră, sunt pe platformă WordPress.

WordPress, ne oferă modalități unice de optimizare și promovare pentru motoarele de căutare.

Am lucrat cu câțiva clienți de top de-a lungul anilor în România și nu numai, pentru a construi mărci puternice și convingătoare.

Website-urile sunt ușor de utilizat și au un design web plăcut, bine structurat și personalizat.

SEO Cluj, vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri, cercetând și aplicând expertiza noastră pentru a vă dezvolta proiectul.

Succesul Dvs. este obiectivul nostru final. De asemenea, ne pasă foarte mult de experiența utilizatorului și de a face web-ul un loc mai bun.

În plus față de branding și web design, oferim și consultanță, strategie, magazine online, SEO on-page, dezvoltare personalizată și optimizare servere Linux.

Doriți un website bine optimizat?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right