Magazin Online

Magazin Online

Magazin Online, soluții e-commerce

Magazin online creat de compania noastră cu cele mai noi tehnici de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

De ce o agenție de marketing digital decide să creeze o secțiune specializată pentru consultanță magazin online?

Răspunsul a fost și va rămâne întotdeauna același. Nu putem aborda lumea comerțului electronic în același mod în care abordăm alte proiecte online.

Viziuni, Obiective, Instrumente

Există diferite viziuni, obiective, instrumente, căi, strategii între cele două atitudini, care uneori se încrucișează, se apropie unele de altele, dar nu sunt niciodată cu adevărat același lucru.

Serviciile noastre SEO, pentru un magazin online, sunt concepute pentru a obține la maxim canalele de diferite contexte, utilizare, public țintă, trafic organic.

Cu ajutorul celor mai inovative strategii SEO, bazate pe date, consultanții SEO Cluj, vă vor ajuta să calibrați strategiile de comerț electronic pentru marca dvs.

Cum veți face acest lucru cu un magazin online?

Comerț Electronic

Secțiunea companiei noastre de comerț electronic este un concept dedicat exclusiv modelării strategiei digitale și soluțiilor de servicii complete pentru magazin online.

Soluțiile noastre sunt valide pentru oricine deține un magazin online, pe orice domeniu de activitate.

Putem spune că noi avem cunoștințe avansate, verticalitate și tehnici ale unei agenții de marketing digital, cu o experiența dobândită în peste 14 ani.

Lucrăm de asemenea, cu clienți importanți din sectorul comerțului electronic.

Filozofia noastră cuprinde un canal special de optimizare și promovare pentru un magazin online, prin introducerea unor valori de urmărire avansate, care nu se opresc doar la simplul calcul al vânzărilor online.

Cereți o cotație de preț pentru servicii SEO.

Lumea online, o piață în continuă dezvoltare

Noi măsurăm impactul pe care campaniile online îl au cu adevărat aici, în lumea online care este în continuă dezvoltare.

De exemplu, câte persoane au vizitat magazinul dvs. online fizic? Pe ce expresie au dat clic și care sunt produsele cele mai căutate?

Avem întotdeauna o abordare nouă, deoarece considerăm că este esențial să rămâneți în contact cu publicul dvs. țintă.

Ne identificăm cu consumatorul final pentru a-l studia din interior, pentru a înțelege cum să-l atragem în diferitele etape ale momentelor sale de cumpărare.

Așa-numitele micro-momente de cumpărare fac obiectul unui studiu SEO constant pentru noi.

Cu alte cuvinte, suntem agenția potrivită pentru clientul la care încercați să ajungeți.

Promovarea unui Magazin OnlineExperiență în promovarea unui magazin online

Aveți o platformă de comerț electronic care nu aduce niciunul dintre rezultatele dorite?

Ați investit timp și bani într-un magazin online care nu funcționează așa cum trebuie și implică costuri de întreținere și upgrade?

Nu sunteți pe deplin convinși de soluțiile care vi se propun pentru un magazin online?

Iată câteva întrebări pentru care echipa noastră este dedicată clienților din România și străinătate.

Avem experiență și putem spune că marcăm viitorul marketingului digital pentru companiile de comerț electronic.

Consultanții noștri definesc strategia de marketing digital prin metoda, tehnologia și obiectivele pieței, menținând o relație umană constantă.

Noi știm din experiență cât de important este să menținem cea mai fluidă comunicare cu un partener de afaceri.

De-a lungul anilor am implementat strategii și proiecte omni-canal datorită soluțiilor inovatoare și complete în soluții Cloud, conectând canalele online cu experiențe offline.

Dacă Dvs. credeți că transformarea digitală și retailul online vă pot extinde produsele sau serviciile la nivel global, SEO Cluj este agenția de e-commerce pe care o căutați.

Serviciile noastre oferite pentru un magazin online

Cum ne punem în practică viziunea? Prin cele mai funcționale tehnici SEO, de maximizare a valorii fiecărei mărci de comerț electronic, indiferent de stilul și prerogativele sale.

Noi creștem performanța unui magazin online, cu tehnici și metode curate de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

Datorită anilor de experiență în comerțul electronic, am învățat și ne-am specializat. De asemenea, când a fost util, am experimentat noi soluții.

Strategii SEO, pentru un magazin online

Definim strategii SEO, pentru comerțul electronic digital, ajutându-vă să alegeți planul de investiții potrivit. Punem împreună un plan de afaceri de succes, indiferent dacă este un website de prezentare sau un magazin online.

Proiectare, structură și cromatică

Creăm designul unui magazin online cu cea mai mare atenție asupra utilizabilității, pentru a atinge ținta exactă pe care o caută afacerea dvs. Proiectarea și dezvoltare întotdeauna este orientată spre rezultate reale.

Tehnologie, ce platformă folosim?

Ce fel de platformă pentru comerț electronic este cea mai potrivită pentru dumneavoastră? Vă asigurăm calea potrivită oferind consultanță care combină tehnologia și experiența, de la proiectarea website-ului până la experiența utilizatorului și de la inovație la eficiență.

Performanţă! Aici avem soluții unice

Suntem specializați în marketing digital internațional pentru comerț electronic, CRO și marketing performant. Avem experiență în analize și audit SEO, PR digital și optimizare SEO on-page.

Căutăm întotdeauna calitatea performanței în fiecare proiect pe care îl asumăm și vă propunem următoarele:

  • Accesați web.dev, un website dezvoltat de Google, cu noile teste de performanță
  • Faceți testul online
  • Studiați procentul de optimizare
  • Puteți face acest lucru și pentru compania sau companiile cu care lucrați
  • Alegeți o companie care este capabilă să-și optimizeze în primul rând website-ul de prezentare al serviciilor oferite

Viitorul mărcii dvs. în e-commerce, poate începe cu alegerea pe care o faceți astăzi. Din punctul nostru de vedere, o companie SEO, care are un website slab sau foarte slab optimizat, nu este o companie care se respectă.