Termeni și Condiții

SEOcluj.ro, este o platformă bazată pe internet (în continuare – platforma) administrată de SEO Services Plus (în continuare – Administrator), care prezintă servicii de optimizare SEO și cursuri.

Platforma își propune să conecteze persoanele sau companiile care ar dori să împărtășească și să câștige adevărate abilități utile și cunoștințe practice în domeniul SEO, care au valoare pe piața muncii.

Prin urmare, SEO Cluj, răspunde nevoii de comunicare între inițiați în SEO și neinițiați și oferă în acest scop articole și documentații tehnice. În acești Termeni și Condiții, referințele la „dvs.” sau „dvs.” sunt trimiteri la dvs., fie ca specialist în domeniul SEO, vizitator sau companie.

SEO Cluj își propune să păstreze un echilibru sănătos între fluxul liber de informații și drepturile de proprietate intelectuală, păstrând în minte interesele cele mai bune ale utilizatorilor săi și se așteaptă ca utilizatorii săi să afișeze același nivel de grijă în tratarea drepturilor de proprietate intelectuală ale altor utilizatori.

Înregistrându-vă pe website-ul nostru, sunteți de acord să acceptați validitatea și să asigurați respectarea acestor condiții de utilizare (în continuare – Termeni și Condiții).

SEO Cluj își rezervă dreptul de a modifica aceste termene în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare a acestor termeni va fi efectivă imediat după publicarea pe această pagină, cu o dată de intrare în vigoare actualizată.

Accesând platforma după ce au fost făcute orice modificări, semnificați acordul dvs. în termeni potențiali pentru toate modificările. Asigurați-vă că reveniți periodic la această pagină pentru a asigura familiarizarea cu cea mai actuală versiune a acestor termeni și condiții.

Următorii termeni de utilizare se aplică utilizării website-ului nostru și tuturor serviciilor conectate oferite de seocluj.com.

1. Înregistrarea și încheierea acordului

Pentru a putea utiliza Platforma, trebuie să vă înregistrați. După înregistrare, se încheie un contract între dvs. și SEO Cluj despre utilizarea Platformei (în continuare – Contract).

Înregistrarea și utilizarea platformei este gratuită pentru toți utilizatorii.

Este interzisă utilizarea platformei și accesul la conținutul online și la cursuri de către orice persoană cu vârsta sub 14 ani.

Vă puteți înregistra la Platformă completând un formular de înregistrare.

Dacă ați ales completarea formularului de înregistrare, trebuie să vă asigurați că datele furnizate sunt complete și corecte.

Este interzisă înregistrarea pentru un cont sub o altă denumire sau alte informații inexacte. De asemenea, vi se solicită să notificați imediat SEO Cluj, pentru orice modificare a datelor Dvs.

Înainte de a depune formularul de înregistrare, trebuie să confirmați că ați citit acești Termeni și Condiții, precum și politica de confidențialitate sau Politica Cookie, pentru utilizarea platformei și că sunteți de acord cu validitatea acestora.