SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engine Optimization), sau optimizare pentru motoarele de căutare. SEO, este secțiunea principală pentru creșterea traficului organic și îmbunătățirea performanței unui website.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), este practic un pachet de servicii foarte competitiv.

Consultanții noștri sunt calificați și instruiți în mod constant, astfel încât afacerea dvs. să poată rămâne în fața concurenței.

Datorită serviciilor SEO, aplicate de compania noastră, vă vom îmbunătăți clasamentul în rezultatele organice, ajutându-vă să ajungeți în top și mai important, să rămâneți acolo!

Abordarea noastră în SEO

SEO Cluj, va desemna un consultant SEO foarte priceput, care va proiecta strategia Dvs. SEO și va acționa pas cu pas, folosind expertiza și experiența altor membri ai echipei noastre calificate.

Abordarea noastră în SEO, se bazează pe următoarele servicii:

Consultantul dvs. desemnat va furniza un audit SEO complet care va evidenția orice problemă care poate reduce vizibilitatea oricărui canal digital (website, videoclipuri, imagini, prezență socială), inclusiv un raport privind autoritatea și analiza competitorilor.

Consultantul dvs. SEO, va efectua apoi o cercetare detaliată, analizând căutările, conversațiile și legăturile Google, printr-un instrument sofisticat, urmărind marca și subiectul dvs. pe web, timp de 2 săptămâni.

Această etapă este foarte importantă pentru a afla cum acționează publicul Dvs. țintă la serviciile sau produsele oferite.

SEO tehnic

Consultantul desemnat pentru proiect va rezolva în primul rând problemele tehnice.

Un website care urmează să fie promovat, va trebui să îndeplinească cerințele Google, la nivel de SEO on-page, adică partea tehnică a unui website.

Suntem capabili să lucrăm cu orice agenție, dezvoltator sau administrator de proiect pentru a remedia toate problemele SEO tehnice.

În plus, vom furniza documente tehnice detaliate și vom oferi asistență tehnică continuă.

Marketing de conținut, o necesitate în SEO

Vă vom ghida redactorul de conținut (sau acolo unde este nevoie, avem personal calificat în engleză), cu un plan de marketing de conținut, optimizând website-ul și planificând conținut nou în conformitate cu strategia SEO.

Construirea autorității, DA și PA

Consultantul care se va ocupa de proiectul Dvs., va lucra la un plan de acțiune lunar conceput pentru a îmbunătăți autoritatea conținutului dvs. atât pe website cât și pe internet.

Aici vom lua în considerare social media, bloguri, ziare online, website-uri specializate și servicii de link building.

Formular Servicii SEO

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right