Reputation Management

Reputation Management

Online Reputation Management

Online Reputation Management, sau Managementul Reputației online, are legătură directă cu următoarele întrebări:

  • Cine sunt?
  • Cum apare persoana sau compania mea în mediul online?
  • V-ați pus vreodată aceste întrebări?

În timp ce prima dintre cele trei întrebări poate fi încă clarificată filosofic, puteți pur și simplu să vă dați numele companiei pe Google pentru a răspunde la a doua întrebare.

De altfel, mai mult de 30 la sută dintre managerii de companii o fac într-o aplicație nouă.

Introduceți numele solicitantului pe Google și încercați să obțineți o imagine a persoanei sau a companiei vizate.

Care este profilul nostru pe Google?

Modul în care persoana sau compania dvs. este reprezentată pe Internet, poate avea un impact semnificativ asupra perspectivelor dvs. și a succesului în mediul online.

Nu numai companiile și numele de marcă sunt expuse și vizate pe Internet.

Chiar și persoanele private pot deveni rapid subiect de discuție. Aici intervenim noi cu servicii SEO Off-Page și inevitabil servicii SEO on-page.

În afară de campaniile țintite pentru a îmbunătăți sau deteriora reputația, unele informații negative pot face mai mult rău decât sute de informații pozitive.

Protejarea reputației în mediul online

Gestionarea reputației online, preia monitorizarea reputației Dvs. și de asemenea, vă sfătuiește în caz de infracțiuni sau alte probleme de imagine.

Modul nostru de lucru include monitorizarea periodică a tuturor paginilor relevante, cu instrumente proprii pentru a asigura un timp de reacție rapid.

Nucleul monitorizării este un ansamblu de termeni (nume de marcă, angajați ai companiei etc.) pentru care evaluăm constant rezultatele.

Un control în timp util!

Această abordare permite un control în timp util pentru a gestiona rapid evenimentele și astfel, pentru a minimiza daunele.

Doar în cazuri rare, consultarea costisitoare a unui avocat este necesară. Uneori, un apel este suficient la locul potrivit și intrările negative sunt șterse.

Din păcate, de obicei nu este suficient. Internetul îți iartă micile păcate, dar nu te uită!

Compania noastră specializată în Online Reputation Management, în mod tradițional privim problema dvs. dintr-o perspectivă diferită.

De data aceasta, nu este doar un cuvânt cheie sau o pagină web, ci un nume și o postare către o persoană pe care o sponsorizăm sau o schimbăm.

Nu lăsați prima impresie oamenilor de pe Internet, ci mai degrabă trebuie să vă bazați pe managementul reputației online.