Marketing Digital Cluj

Marketing Digital Cluj

Marketing Digital Cluj, un serviciu special pentru companiile din Cluj. Suntem o agenție internațională de marketing digital, care se bazează pe o echipă internațională și multilingvă.

Suntem capabili să gestionăm campania dvs. online și să obținem cel mai bun rezultat, atât la nivel național, cât și internațional.

Prin intermediul serviciului Digital Marketing Cluj, putem genera trafic organic targetat, dezvoltăm campanii în principalele limbi europene, inclusiv engleză, italiană, spaniolă, germană și franceză.

Compania noastră prin intermediul website-ului seocluj.com, își propune să creeze campanii digitale puternice și eficiente pentru creșterea traficului organic, conversia, loialitatea clienților și recunoașterea mărcii dvs. online.

Mai mult, înțelegem importanța creării de proiecte optimizate și eficiente care să poată avea succes într-o lume globalizată în care comunicarea digitală ar trebui să fie nelimitată pentru afacerea dvs.

Marketing Digital Cluj, experiențe internaționale

Datorită unei echipe internaționale, afacerea dvs. poate profita cel mai bine de era digitală și poate prezenta o campanie de marketing digital capabilă să ajungă la clienți din întreaga lume.

Echipa noastră este pregătită să lucreze în diferite țări, înțelegând diferențele de pe fiecare piață datorită experiențelor internaționale pe care fiecare membru al echipei le-a avut fie personal, fie profesional.

Ce vă putem oferi!

SEO – cele mai bune practici SEO on-page și off-page, pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea organică în zona de care aveți nevoie.

Advertoriale SEO – campanii eficiente pentru a vă atinge obiectivele de afaceri și pentru a vă maximiza rentabilitatea investiției.

Mai nou, în România majoritatea companiilor din domeniul SEO, au ca serviciu principal advertorialele. Aceste companii cumpără advertoriale de la diverse trusturi de presă și le revând clienților.

Grav este că majoritatea advertorialelor au o valoare la Link Strength, foarte mică. Link Strength este o nouă valoare care calculează puterea generală a backlink-urilor, astfel încât să vă puteți concentra pe cele mai puternice backlink-uri.

Calculul se bazează pe valori selectate care determină puterea unui backlink (în ordinea importanței) și anume:

 • Fluxul de citare
 • Fluxul de încredere
 • Atribute Dofollow vs. Nofollow
 • Numărul de linkuri externe de pe pagină
 • Semnalele sociale bazate pe numărul de partajări pe Facebook, de exemplu

Marketing Digital Cluj – aici ne referim la publicitate online în toate canalele media digitale (campanii de prospectare și remarketing prin căutare, rețele de display, Video, Social Media, etc.).

Marketing Digital pentru mobile – transformăm și creștem traficul organic de pe dispozitivele mobile. Optimizarea unui website pentru dispozitivele mobile nu este un serviciu ușor.

Testarea utilizabilității – obțineți cele mai bune recomandări pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun avantaj competitiv.

Optimizarea conversiilor – ne asigurăm că rata de conversie crește, nu numai traficul organic!

Social Media – marketingul nostru digital va încorpora toate platformele dvs. sociale pentru a interacționa cu clienții dvs.

Marketing Digital Cluj, prognoze macroeconomice

Numărul tot mai mare de companii din România, se extinde și pe piețele internaționale online. Țara noastră fiind una dintre țările care au aderat mai târziu la aceste oportunități.

În ciuda prognozelor macroeconomice sumbre, comerțul electronic în România, se așteaptă să crească la o rată incredibilă de + 20% pe an, în următorii 2-3 ani!

Avem consultanți în marketing digital Cluj, care vă pot ghida prin strategii de marketing, SEO și social media marketing.

Servicii oferite de compania noastră:

 • Audit SEO
 • Marketing Digital Cluj
 • Planuri și strategii SEO
 • Recuperarea penalizării
 • SEO la nivel tehnic
 • Marketing de conținut
 • SEO video
 • SEO pentru comerț electronic
 • Servicii de Link Building
 • Advertoriale SEO
 • Articole și documentații
 • Raportare completă, inclusiv raport detaliat de clasare cu urmărirea concurenților

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre marketing digital Cluj și despre cum vă putem ajuta compania să reușească pe piața românească, contactați-ne acum și o persoană specializată va analiza website-ul Dvs. și concurenții.