ZeroSSL, cum puteți obține un certificat de securitate online

Vă invităm să citiți articol-ul "ZeroSSL, cum puteți obține un certificat de securitate online" și să lăsați un comentariu pentru a putea dezbate subiectul respectiv.

Până acum ceva timp, nu au existat multe opțiuni atunci când venea vorba de certificate de securitate gratuite pentru un website.

ZeroSSL oferă certificate SSL complet gratuite, ușor de utilizat, datorită unei interfețe de utilizator intuitive și API.

În acest articol creat pe SEO Cluj, vom arunca o privire asupra acestei alternative viabile la Let’s Encrypt și cum puteți face ZeroSSL soluția dvs. de securitate a website-ului.

Acesta este un instrument pe care îl puteți folosi și în care puteți avea încredere.

Articole SEO, recomandate:

Și nu veți fi singurii. Companii precum Slack, Uber și Shopify folosesc ZeroSSL.

Ce este ZeroSSL?

ZeroSSL este o autoritate de certificare și platformă SSL nouă și gratuită.

Este de încredere, cu scopul de a face mai ușoară și extrem de accesibilă crearea de certificate SSL.

ZeroSSL este activă pe piață din 2016 și are peste 500.000 de clienți din întreaga lume. Este o autoritate de certificare de încredere.

Instrumentul a fost construit pe trei principii principale, având în vedere nevoile unui website:

 1. accesibilitatea. Ideea de a aduce protecție SSL tuturor, gratuit sau la tarife lunare mici, a fost o prioritate încă din prima zi. Compania crede că nicio singură persoană sau o întreprindere nu ar trebui să se lupte pentru a-și permite un certificat SSL solid;
 2. utilizabilitatea. De-a lungul anilor, compania a realizat că o altă caracteristică esențială a unei bune autorități de certificare SSL ar trebui să ofere clienților o transparență completă și un control intuitiv atunci când vine vorba de gestionarea certificatelor SSL;
 3. automatizarea. Principala credință a companiei este că esențialele web, cum ar fi certificatele SSL, ar trebui să fie complet automatizate. În acest sens se oferă o interfață simplă de gestionare a certificatelor SSL, REST, care poate fi folosită pentru a automatiza toate sarcinile gestionate de obicei manual.

ZeroSSL emite peste 1 milion de certificate în fiecare lună, cu o acoperire a browserului de 99,99%.

ZeroSSL face parte din familia de produse apilayer, inclusiv instrumente precum IPstack, Eversign, Invoicely și o serie de alte produse API.

Povestea companiei

Bazele acestei companii au fost simple. O credință că fiecare aplicație web la nivel mondial ar trebui folosită cu un certificat SSL.

În 2016, când a fost lansată, unicul său scop a fost de a facilita configurarea și instalarea certificatelor SSL gratuite de 90 de zile emise de vânzătorii terți.

Odată cu trecerea timpului, baza de utilizatori a crescut semnificativ.

În acest context nou pentru companie a fost luată o decizie provocatoare.

ZeroSSL a luat decizia potrivită și a făcut un pas semnificativ spre a deveni o autoritate de încredere în sine și să emită certificate SSL autentice.

Faptul că asta a impulsionat compania spre dezvoltare nu face decât să confirme profesionalismul.

Astăzi, compania se bazează pe încrederea a peste 500.000 de clienți din întreaga lume.

Numărul acestora este în creștere, din simplul motiv că există o cerere imensă în acest sens.

Caracteristici cheie

Un certificat de securitate este obligatoriu pentru website-uri.

Un website cu certificat de securitate valabil începe cu HTTPS, iar utilizatorii încep să se ferească de website-uri fără această denumire (notat de lacătul de lângă URL).

Unele browsere, cum ar fi Chrome, vor furniza chiar un avertisment de securitate atunci când accesați aceste website-uri.

ZeroSSL face ca obținerea unui certificat de securitate să fie ușoară și accesibilă. Putem spune că certificarea SSL, face parte din SEO tehnic sau SEO on-page.

Există opțiuni gratuite care funcționează pentru aproape orice nevoie, precum și opțiuni mai solide pentru utilizatorii de nivel corporativ și de întreprindere.

Principalele caracteristici ale ZeroSSL includ:

 • este o alternativă reală la Let’s Encrypt, un alt furnizor SSL gratuit, dar este mai ușor de utilizat și de înțeles pentru majoritatea utilizatorilor;
 • obțineți protecție completă pentru orice domeniu în mai puțin de 5 minute;
 • instrumentul funcționează cu o autoritate de certificare existentă și ZEROSSL este o sub-autoritate completă de încredere;
 • oferă API/ACME, în plus este în curs de testare pentru un serviciu dedicat ACME în BETA, care va permite tuturor clienților ACME și Lets’ Encrypt să automatizeze certificatele. Va fi o alternativă de plugin ușor de utilizat;
 • API-ul ușor de utilizat vă permite să creați certificate de 90 de zile și 1 an folosind un proces simplu;
 • posibilitatea de a obține gratuit certificate de un singur domeniu, mai multe domenii și wildcard prin ACME;
 • API REST pentru emiterea certificatelor în mod automat. Suportă toate limbajele majore de programare;
 • proprietarii pot valida proprietatea domeniului prin e-mail (nu doar DNS). Let’s Encrypt nu face asta. Acest lucru face mai ușoară și mai rapidă obținerea unui certificat SSL valid.

Beneficii

Obțineți următoarele beneficii:

 • protecție completă. Obțineți protecție completă pentru orice domeniu, website și sistem de backend în mai puțin de 5 minute, utilizând ZeroSSL, cel mai simplu mod de a emite certificate SSL gratuite;
 • validare rapidă. Obțineți certificate SSL noi și existente, aprobate în câteva secunde folosind validarea prin e-mail într-un pas, încărcările pe server sau verificarea CNAME;
 • integrări ACME. În parteneriat cu unii dintre cei mai mari furnizori ACME, ZeroSSL vă permite să gestionați și să reînnoiți certificatele existente fără să ridicați vreodată un deget;
 • SSL REST API. Economisiți timp și bani automatizând gestionarea certificatelor SSL folosind API-ul ZeroSSL REST, susținând eliberarea certificatelor, validarea CSR și multe altele;
 • obțineți un certificat SSL în 3 pași. Dacă nu sunteți sigur că dețineți cunoștințele tehnice pentru a obține și utiliza un SSL, instrumentele ZeroSSL vor face toate lucrările.

Puteți obține protecție SSL în doar trei pași:

 • introduceți domeniul principal și selectați durata unui certificat;
 • generați CRS și validați;
 • instalați certificatul.

Este foarte ușor să începeți. Apoi puteți gestiona și reînnoi certificatele în mod automat.

Ușurința de utilizare face acest sistem de certificare aproape irezistibil.

Prețuri ZeroSSL

ZeroSSL oferă planuri de certificare SSL gratuite și plătite, pe baza website-ului dvs. și a nevoilor de afaceri.

Planurile plătite vin și cu o reducere la plata anuală.

Planurile ZeroSSL includ (fiind o companie internațională planurile de preț sunt în USD):

 • Gratuit. Nu este necesar cardul de credit pentru planurile gratuite. Include trei certificate de 90 de zile;
 • Basic (10 USD pe lună). Include certificate nelimitate de 90 de zile, trei certificate de un an, certificate cu mai multe domenii, acces API REST și asistență tehnică;
 • Premium (50 USD pe lună). Include totul din Basic plus 10 certificate de 1 an, wildcarduri nelimitate de 90 de zile și un wildcard de un an;
 • Plan de afaceri (100 USD pe lună). Include totul din Premium plus 25 de certificate de 1 an și 3 wildcarduri de un an;
 • Enterprise (prețuri personalizate). Pachetele personalizate sunt create separat pentru fiecare afacere.

Gând final

Sunteți gata să începeți cu ZeroSSL? Trebuie doar să vă îndreptați către website-ul lor și să introduceți domeniul dvs. în bara de căutare.

Este tot ce trebuie să faceți pentru a începe.

Veți fi pe cale să achiziționați un certificat SSL gratuit în cel mai scurt timp, ceea ce vă va ajuta să vă asigurați încrederea în website-ul dvs.

Oamenii mereu vor avea încredere în website-uri sigure. Citiți și alte articole din blog.

Lasă un comentariu