Website, care sunt cele mai importante 5 pagini pe care trebuie să le avem

Vă invităm să citiți articol-ul "Website, care sunt cele mai importante 5 pagini pe care trebuie să le avem" și să lăsați un comentariu pentru a putea dezbate subiectul respectiv.

Un website este cea mai bună șansă de a face o impresie excelentă asupra potențialilor clienți online. Deși conținutul de ieșire, canalele de social media și anunțurile le pot capta interesul inițial, website-ul dvs. este locul unde vor ajunge să ia o decizie finală de cumpărare.

Există câteva bune practici SEO de bază pe care trebuie să le acoperiți pe întregul website. Inclusiv, punerea în aplicare a unui design convingător, de marcă. În acest sens, structura website-ului este foarte importantă.

Unele pagini sunt pur și simplu mai importante decât altele.

Importanța este oarecum subiectivă. Întreprinderile diferite vor avea obiective diferite, dar, de regulă, paginile importante sunt cele care:

  • au cea mai mare probabilitate de a atrage trafic nou;
  • formează cele mai puternice impresii cu utilizatori noi;
  • au cea mai mare șansă de a realiza conversia;
  • oferă cea mai bună șansă de a vă vinde brandul;
  • sunt ponderate mai semnificativ decât celelalte pagini de către motoarele de căutare.

Având în vedere acești factori de calificare, înțelegeți că aceste cinci pagini ale website-ului dvs. sunt cele mai importante și acordați-le prioritate în consecință.

„Prima pagină” din website

Aceasta este cea mai evidentă intrare din listă și probabil că înțelegeți deja de ce este importantă. Pagina principală este prima pagină pe care o vor vedea cei mai mulți utilizatori (sau cel puțin prima pagină pe care vor da click).

Așa că, dacă faceți o impresie proastă, implicarea dvs. cu un utilizator nou se poate încheia ușor prematur. De asemenea, este prima și cea mai importantă pagină pe care Google o are în vedere atunci când înțelege scopul și funcția website-ului dvs.

De ce să țineți cont?

Includeți un titlu puternic deasupra faldului de pe pagina de pornire împreună cu un element puternic de design. Ar putea fi o imagine virală, o animație interactivă sau doar culorile mărcii dvs. într-un mod care să completeze culoarea textului.

Obiectivele dvs. aici sunt să atrageți atenția utilizatorului și să exprimați în mod concis scopul website-ului.  Prin intermediul acestuia, implicit, exprimați și valoarea mărcii dvs.

Este suficient să vă încadrați într-un spațiu relativ mic, așa că aveți grijă să nu vă bombardați utilizatorii. În general, design-urile minimaliste sunt mai bune decât cele suprasolicitate.

Pagina „Despre”

După ce un utilizator înțelege preliminar marca și website-ul dvs., dacă este interesat să afle mai multe despre marca dvs., pagina „Despre” este primul loc în care va merge.

Aici, veți avea ocazia să vă vindeți marca și să explicați de ce sunteți un expert în industrie. Dacă ați făcut-o cu succes, puteți face o impresie de durată care se va menține pe tot restul website-ului dvs. Chiar puteți converti imediat un avantaj.

Vânzarea mărcii dvs. pe o pagină „Despre” ar trebui să fie o vânzare „soft”.

Nu trebuie să fiți prea agresiv cu vânzarea produselor și serviciilor. În schimb, concentrați-vă pe ceea ce vă face unic, ceea ce vă face experimentat și ceea ce vă face valoros.

Certificările, istoricul și realizările anterioare sunt lucruri perfecte de menționat aici. De asemenea, este bine să vă concentrați asupra problemelor pe care le rezolvați cel mai bine. Să oferiți utilizatorilor un motiv bun pentru a avea încredere în dvs.

Pagina de „Contact” pe website

Dacă un utilizator citește o bucată de conținut pe website-ul dvs. și decide că ar dori să facă afaceri cu marca dvs., va căuta imediat o pagină de contact.

Paginile de „Contact” au devenit un element fundamental pentru utilizatorul obișnuit. Astfel încât, dacă aceasta nu este proeminentă sau ușor disponibilă, puteți pierde o oportunitate de transformare altfel perfectă.

Orice utilizator care ajunge pe pagina de contact este deja interesat să vorbească cu dvs. Trebuie să vă faceți o pagină ușoară și atrăgătoare pentru a intra în contact.

Adăugați un element personal și, dacă este posibil, includeți o mărturie sau două în josul paginii pentru a crește încrederea inițială în marca dvs.

Este bine să vă concentrați asupra unei singure forme de contact. Poate fi o casetă de răspuns prin e-mail, dar includeți întotdeauna mai multe opțiuni. Un număr de telefon și o fereastră de chat instantaneu sunt de asemenea importante.

Blog-ul website-ului

„Prima pagină” se referă la captarea interesului inițial. Pagina „Despre” oferă mai multe detalii despre cine sunteți și ce faceți. Pagina de „Contact” ajută la sigilarea acordului cu potențiali clienți.

Pagina de „Blog” face treaba celor trei. Secțiunea de blog vă oferă mai mult spațiu de a vă arăta experiența și nivelul de expertiză. Această secțiune va ajuta cumpărătorii să ia o decizie finală.

Blogul dvs. trebuie actualizat constant. Cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână și numai cu cele mai bune materiale. Fiecare articol pe care îl faceți ar trebui să vă arate autoritatea din industria dvs.

Articolul poate să povestească puțin despre marca dvs. și să convingă cititorii spre o conversie.

Pe măsură ce arhiva dvs. de articole crește, blog-ul devine din ce în ce mai important pentru cuvintele cheie de căutare. În acest sens, nu trebuie să neglijați acest aspect al websiteului.

Pagina de destinație optimizată pentru conversie

În cele din urmă, vrem să menționăm pagina de checkout, unde clienții dvs. de e-commerce își vor finaliza achiziția. Dacă nu aveți o platformă de comerț electronic, pagina echivalentă ar fi o pagină de destinație destinată transformării sau alte destinații „finale”.

Pentru motoarele de căutare această pagină nu va prezenta interes. Este pentru utilizatori.

Deja sunt curioși să cumpere de la dvs., așa că cea mai importantă slujbă este să le ușurați conversia. Designul dvs. trebuie să fie simplu și ușor de navigat, iar procesul trebuie să fie rapid și familiar.

Gând final

Nu luați această listă ordonată ca din carte. Acestea sunt cele cinci pagini cele mai importante ale website-ului dvs., dar asta nu înseamnă că acestea sunt singurele pagini importante.

Petreceți timp optimizând toate paginile website-ului dvs. pentru motoarele de căutare, experiența utilizatorului și conversii. Asigurați-vă doar că acestea se află în partea de sus a listei.

Un sfat final. Să nu credeți că munca dvs. este făcută doar pentru că ați finalizat o rundă de optimizare pentru toate aceste pagini din toate categoriile importante. Dacă doriți rezultate mai bune, va trebui să efectuați modificări și ajustări continue.

Lasă un comentariu