Training SEO

Vă invităm să citiți articol-ul "Training SEO" și să lăsați un comentariu pentru a putea dezbate subiectul respectiv.

Training SEO, oportunități pentru persoanele care doresc să învețe SEO, într-un timp foarte scurt.

Fie că sunteți inițiat în acest domeniu de activitate sau doriți să lucrați pentru o companie din România sau străinătate, SEO Cluj, vă poate ajuta.

Ce ar trebui să știm despre SEO!

SEO (Search Engine Optimization), sau optimizare pentru motoarele de căutare, este procesul de optimizare a paginilor web, în vederea creșterii traficului organic.

Serviciile SEO, sunt aplicate pentru a obține un clasament fruntaș în rezultatele organice, în special Google, pentru cuvinte sau expresii de căutare, care sunt în centrul interesului proprietarului website-ului.

Traficul către un anumit website poate fi obținut prin link-uri de pe alte website-uri, reclame plătite sau direct prin intermediul motoarelor de căutare.

Specializarea în domeniul SEO, este o investiție care va fi amortizată datorită serviciilor pe care le puteți aplica unui website.

Acest curs de pregătire acoperă elementele de bază ale optimizării pentru motoarele de căutare. Participanții vor fi inițiați în modul în care funcționează motoarele de căutare importante și vor învăța cum să-și optimizeze website-urile proprii și ale clienților lor.

Cine poate participa la acest curs SEO?

Cursul este relevant pentru persoanele care doresc să învețe despre elementele fundamentale ale optimizării SEO. Abilitățile de bază în html și crearea de website-uri dinamice nu sunt necesare, dar pot fi de ajutor.

Întrucât cea mai mare parte a traficului (până la 90%) către un website provine din rezultatele organice, SEO este absolut necesar. Cursul nostru oferă abilitățile necesare.

Preț Training SEO

Acest training SEO, acoperă principiile SEO, abordarea, metodologiile și strategiile de optimizare pentru motoarele de căutare.

  • Durata cursului: 3 zile, câte 4 ore pe zi
  • Prețul unui curs este de 450 Euro

Cursurile respective se pot face online, la sediul companiei din Cluj, sau Alba Iulia.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Lasă un comentariu