Link, cum poți obține legături care vor duce la acțiune

Vă invităm să citiți articol-ul "Link, cum poți obține legături care vor duce la acțiune" și să lăsați un comentariu pentru a putea dezbate subiectul respectiv.

Un link bine plasat în text poate aduce multiple beneficii pentru diferiți utilizatori.

Dar pentru început, este important să rețineți că achiziția de link-uri este un proces consumator de timp și de multe ori scump.

Dacă nu aveți un specialist SEO angajat în acest sens, derogați atribuțiile unei agenții SEO.

Cu toate acestea, backlink-urile sunt printre cei mai importanți factori de clasificare în ceea ce privește SEO în 2020.

Este un proces care pur și simplu nu poate fi ignorat.

De ce este important să obținem legături prin link?

Google consideră backlink-urile externe ca un semnal pozitiv de autoritate pentru website-ul dvs.

Alte website-uri sunt fericite să-și trimită traficul către dvs.

Din acest motiv, crearea de link-uri este importantă pentru îmbunătățirea clasamentelor SEO.

Articole recomandate:

Este, de asemenea, imperativ ca aceste website-uri să fie relevante din punct de vedere contextual pentru dvs.

De exemplu, nu ar fi extrem de util să aveți un link de pe un website legat de mașini care să indice website-ul companiei de produse cosmetice fără o relație clară.

Calitatea conținutului pe care îl înregistrați pe website-ul extern va fi, de asemenea, un factor relevant.

Este puțin probabil să publice conținut slab scris.

Factori de luat în considerare pentru website-ul unde publicați conținutul

Există mai multe valori SEO care trebuie să fie studiate cu atenție cu privire la viitorul website extern care vă poate lega.

Există multe instrumente SEO disponibile pentru a vă ajuta.

Aspectele importante sunt:

 • profil de backlink cu risc redus – Analizați profilul de backlink folosind un instrument gratuit. Dacă un website potențial conține un număr mare de link-uri de calitate scăzută, atunci ar trebui evitat.
 • indice de vizibilitate bun – În esență, acesta este un scor care reprezintă vizibilitatea organică a unui website. Adică, succesul pe paginile de rezultate. Evitați scorurile scăzute sub 30.
 • scorul scăzut al spam-ului – Scorul spam evaluează calitatea backlink-urilor externe îndreptate către domeniu. Orice sub 30% este un scor bun.
 • permiteți legături profunde – Unele domenii permit doar link-uri către pagina dvs. de pornire. În timp ce acest lucru poate fi excelent în anumite cazuri, doriți să vă asigurați că realizați link-uri către paginile dvs. importante de pe website, nu doar pentru pagina principală.
 • afinitatea website-ului – Nu trebuie să acordați atenție numai menționării pe website-urile legate de industrie, ci și pe website-urile cu o relație semantică între conținutul proiectului dvs. și conținutul și vizibilitatea perspectivelor.
 • fluxul de încredere ridicat și fluxul de citare – Fluxul de încredere informează modul în care website-urile de încredere îndreaptă către un anumit domeniu. Fluxul de citare informează cât de influent poate fi un website, pe baza numărului de alte website-uri care se leagă de acesta.
 • prețul – Anumite website-uri pot fi incredibil de scumpe în ceea ce privește costul publicării unui articol pe website-ul lor. Webmasterii sunt, în general, conștienți de valoarea pe care o oferă backlink-urile din punct de vedere organic. Acestea fiind spuse, prețul este adesea negociabil și, în cazuri rare, unele website-uri pot chiar să îți publice articolul (link-ul inclus) gratuit. Condiția este o calitate ridicată a conținutului.

Cum se găsesc aceste website-uri de unde se poate obține link?

O metodă pentru a găsi aceste website-uri este să verificați backlink-urile unor concurenți folosind instrumentul de verificare a backlink-ului menționat anterior.

Puteți să vedeți ce website-uri includ link-uri către acestea.

Prin urmare, aceste website-uri sunt mai susceptibile de a se conecta la dvs. deoarece aveți un website sau o companie similară.

Un alt mod foarte obișnuit de a căuta website-uri care acceptă articole de la invitați e prin căutările Google.

Utilizați termeni de căutare, cum ar fi cei identificați mai jos.

De exemplu, dacă ai fi o universitate în domeniul artelor, ai înlocui „cuvântul cheie” cu termeni relevanți, cum ar fi „licență”, „artă” sau „educație”.

 • Cuvânt cheie „trimiteți un post de invitat”;
 • Cuvânt cheie „post de invitat”;
 • Cuvânt cheie „post de invitat de”;
 • Cuvânt cheie „acceptarea postărilor invitați”;
 • Cuvântul cheie „ghidul postării oaspeților”.

NB: „Ghilimelele” se asigură că se utilizează potrivirea exactă în căutarea dvs., deci cuvintele din ghilimele trebuie să apară în ordinea respectivă.

Am găsit un website, acum ce urmează?

După ce ați selectat un website pentru a posta conținutul dvs., trebuie să scrieți articolul în sine. Calitatea articolului este mai puțin importantă din punct de vedere SEO. Articolul nu va sta pe propriul dvs. domeniu.

Cu toate acestea, este posibil să puteți negocia un preț mai ieftin (sau poate chiar eliminați orice cost în unele cazuri) cu un articol de calitate superioară.

Acest articol ar trebui să fie foarte relevant pentru un anumit element al website-ului.

Scrierea unui articol despre ce trebuie făcut după universitate ar trebui să puncteze paginile care se referă la studiile postuniversitare, de exemplu.

În plus, textul de ancorare (link-ul cu click albastru) ar trebui să utilizeze un cuvânt cheie relevant pentru pagina la care faceți legătura.

Algoritmii Google punctează și acest aspect atunci când indexează paginile web.

Luând cazul menționat mai sus al paginii postuniversitare, ar trebui să folosiți text ancoră cu un cuvânt cheie relevant, cum ar fi „post-universitar” sau „masterat”.

Concluzii

Din păcate, aceste servicii SEO nu se termină niciodată. După ce ați convenit asupra unui preț cu un website și acestea au publicat conținutul dvs., este important să păstrați o înregistrare a tuturor locurilor în care ați publicat conținutul.

Mai apoi, trebuie și să le monitorizați periodic pentru a vă asigura că link-urile nu sunt eliminate sau paginile șterse.

Nu este neapărat o regulă, dar se mai întâmplă.

Pentru a reduce din costuri, atunci când aveți un website autoritar, puteți face schimb de link.

Până acum ceva timp era o practică destul de des întâlnită. Acum se întâlnește mai rar.

Autoritatea se crește în timp, deci aveți nevoie de răbdare.

Legăturile sunt „poduri” care se construiesc pe termen lung.

La un moment dat, puteți avea chiar o întreagă rețea în acest sens.

Obțineți autoritate în domeniul dvs. și creșteți în clasamentele Google.

Nu uitați că aceste eforturi acoperă prezența dvs. în mediul online.

Prin urmare, dacă aveți bugete dedicate promovării web, nu ezitați să vă promovați afacerea și prin campaniile plătite de PPC.

Lasă un comentariu